PRODUK FITUR

  • Today, many customers are satisfied with quality and reliability our services and products. We will improve our services and product range to satisfy our customers by following the new technologies and market needs.Today, many customers are satisfied with quality and reliability our services and products. We will improve our services and product range to satisfy our customers by following the new technologies and market needs.

    KUALITAS

    Kiwari, seueur palanggan wareg ku kualitas sareng reliabilitas jasa sareng produk urang. Kami bakal ningkatkeun jasa sareng kisaran produk pikeun nyugemakeun palanggan ku nuturkeun téknologi anyar sareng kabutuhan pasar.
  • With strong technical support, advanced processing equipment, on the basis of continuous introduction and absorption of foreign advanced technology, combined with  many years of mechanical manufacturing experience, we have developed the production equipment of jumbo bag making machines.With strong technical support, advanced processing equipment, on the basis of continuous introduction and absorption of foreign advanced technology, combined with  many years of mechanical manufacturing experience, we have developed the production equipment of jumbo bag making machines.

    TEKNOLOGI

    Kalayan dukungan téknis anu kuat, alat-alat pangolah anu maju, dina dasar pangenalan teras-terasan téknologi canggih asing, digabungkeun sareng mangtaun-taun pangalaman manufaktur mékanis, kami parantos ngembangkeun alat produksi mesin pembuatan kantong jumbo.
  • We become an esteemed jumbo bag machine solution company with premium service. We become an esteemed jumbo bag machine solution company with premium service.

    LAYANAN

    Kami janten perusahaan solusi mesin kantong jumbo anu terhormat kalayan layanan premium. "Palanggan Pelayanan, Mekarkeun Babarengan" nyaéta prinsip anu ngakar dina haté unggal jalma. Kalayan ngabimbing prinsipna, urang nampi pangakuan anu lega ku konsumén internasional urang.
  • We export our products to over 50 countries and areas such as the Middle East, Russia, Southeast Asia and Africa. Our products and services enjoy a good reputation all over the world.We export our products to over 50 countries and areas such as the Middle East, Russia, Southeast Asia and Africa. Our products and services enjoy a good reputation all over the world.

    PELANGGAN1

    Kami ngekspor produk kami ka langkung ti 50 nagara sareng daérah sapertos Wétan Tengah, Rusia, Asia Tenggara sareng Afrika. Produk sareng jasa kami nampi reputasi anu saé di panjuru dunya.

TENTANG KAMI

Xuzhou VYT Mesin sareng Téhnologi Co., Ltd. ditujukeun pikeun ngembangkeun sareng ngadamel sadaya mesin anu aya hubunganana sareng FIBC, khusus didesain sareng direkayasa pikeun alat bantu bantu FIBC sareng tukang. Kami parantos ngadamel mesin pikeun produksi FIBC salami mangtaun-taun, mesin VYT nyayogikeun jasa ka palanggan na, pikeun solusi pamasaran anu langkung saé. Kiwari, seueur palanggan di langkung ti 30 nagara di panjuru bumi wareg ku kualitas sareng reliabilitas produk sareng jasa kami.

DAERAH APLIKASI